Nie wierzę, że to robię.
- Czekaj!- Podbiegła do niego i złapała go za rękę. - Wiesz gdzie jest główne wejście, prawda?- Spojrzała na niego z nadzieją. Nienawidziła prosić o coś ludzi. Odbije się to na Hirze - ups.
Nowicjusz
- Chodź. - Wziął ja za rękę i zaprowadził ją tam.
Nowicjusz
- Nie ma sprawy. Gdybyś się zgubiła przy pokojach, szukaj 134. - Poszedeł.
Admin. Nowicjusz.
Mel rozsunela zamek od bluzy. Jej zielone kocie oczka spojrzały na lidzi zwiedzających ogromny Akademik o którym marzyła od małego dziecka. Jej usta, czerwone lekko przygryzly kolczyk. . .gorąco - ściągnęła bluzę zachaczajac o kolczyk w pepku - no kuzwa!- krzyknęła na caly głos.
-------
Kevin spojrzał na nią - ee... kurde.. - mruknął I padł na jej łóżko. Pijany debil nawet nie mógł wrócić do własnego pokoju.
Nowicjusz
Odwrócił głowę w stronę krzyku, ale szedł sb dalej. No cóż.
- What the.. Ygh. - Odłożyła sztylet i Spojrzała na niego z pogardą. - No świetnie. - Usiadła na skrawku łóżka obok niego. Widocznie będzie się szkoliła na nianię. Peszeg.
Admin. Nowicjusz.
Spojrzala na duży zegar na ścianę. Kolacja..- Weszła na gore do pokoju, o dziwo udało jej się go znaleźć. Kevina nie było. Ubrała czarny gorset narzucila na plecy dzinsowa kurtke I pobiegła do jadalni.
----
Kevin otworzył oczka. Zobaczył Sus. Popchnal ja na łóżko I pochylił się nad nią- Co ro..bisz. w moim..pokoju?
Nowicjusz
- To mój pokój debilu, a ty jesteś w chuj pijany. - Zepchnęła go z siebie. - I lepiej się ogarnij. Nie przegapię przez ciebie kolacji. Nie ma mowy.
Vi przypomniał sobie, inteligent, i zawrócił. Wszedł do jadalni i rozejrzał sienza siostrą. Nie było do niej podobne, przegapić kolację.
Admin. Nowicjusz.
Spojrzała w gore na chłopaka. Wyglądał jakby kogoś szukał. Kevina nie było. . Czekała na Amane.. może ona kolo niej siądzie.
---
Co..aa tsa.. - potrzasnal głową - sory- szepnął i tknal palcem jej brzuszek - uśmiechnął się słodko - juz ide
Idąc na kolacje nie obyło się bez kłótni. Nic nowego, zaraz i tak się pogodzą,a on będzie jej wypominał. Weszli do sali milcząc. Usiedli w najdalszym stoliku. Wskazała rękoma na stolik z jedzeniem. Skupiając się użyła magii by podać sobie jajecznicę z kromką chleba. Hiro ponaglił ją.
______
Nie wiem co pisać. Help.
Nowicjusz
- Nie pomyl kierunków cwaniaczku. - Mruknęła. Serio go nie lubi. Hahaha. Jak.
Nie jest małym dzieckiem. Pomyślał i usiadł sobie sam. Tak było Okej.
W oddali zobaczyła Victora. Usiadł sam. Nie miała ochoty siedzieć koło brata. Wzięła talerz i poszła w jego kierunku. - Można?- Spytała i tak już koło niego siadając.
_____
Jak można być taką idiotką? To powinno być karane...czy cos
Nie miał zamiaru biegać za nią i ją przepraszać. O nie. Sama sprowokowała kłótnię. Żal mu tylko było chłopaka, do którego się przykleiła.
Ostatnio edytowany przez Amane (2014-05-06 19:29:03)
Admin. Nowicjusz.
Kevin musnal jej usta- mrrr potem- powstrzymał się. Wyszedł z jej pokoju i wszedł do jadalni - Mel? ..ehh.. - Stanął przy Hiro.
---
Mel podeszła do brata - idioto jesteś pijany- warknela - wyjdź z tad
Nowicjusz
- Yyych. - Pobiegła do jadalni. Vi miał towarzystwo, więc wzięła jedzenie i po prostu usiadła sama, nie przeszkadzajac nikomu. Spojrzała jeszcze na to rodzeństwo. - Współczuję. - Mruknęła do siebie.
- Czemu nie. - Uśmiechnął się lekko. Nie przeszkadzało mu jej towarzystwo.
Hiro został sam przy stole. Zbytnio go to nie ruszało.
Coraz bardziej zaczynało go palić w gardle, a na stole nie było widać krwi. Kurwa.
____
Odpowiedziała mu półuśmiechem. Nabiła na widelec trochę jajek i szybko je zjadła.
Nowicjusz
Uśmiechnął się i jadł. Wolno je. No ale przynajmniej coś.
Su babrała się z jedzeniem. Jakoś nie była głodna, co było dziwne. Napiła się herbaty.
Jak on nie znosił tego uczucia. Rosnące pragnienie - trzy razy nie, dziękujemy. Z nudów postanowił się przejść. Miał gdzieś sprawy organizacyjne, Tsugumi mu i tak o wszystkim powie.
Tsugumi szybko skończyła jeść. Chciała coś powiedzieć, zgadać, ale za cholerę nie wiedziała co i jak. Nie zwróciła uwagi na wychodzącego z pomieszczenia brata.
Ostatnio edytowany przez Amane (2014-05-07 13:11:27)
Nowicjusz
Skończył jeść i przyjrzał jej się. - Hm?
Zostawiła jedzenie i wyszła. Coś jej nie przypasowało. Udała się w stronę swojego pokoju, tak po cichu.
Otworzyła usta by coś powiedzieć, ale zamknęła je po chwili. Jestem beznadziejna.
- Mieszkasz z kimś? Znaczy.... czy dzielisz z kimś pokój?- spytała nie patrząc na niego. Bawiła się widelcem.
Hiro postanowił się trochę przewietrzyć. Wyszedł z budynku. Może jakaś cycata dziewczyna się tu zgubiła?
Nowicjusz
Niee. Sus się nie gubi XD
_
- Z siostrą. Całe życie w jednym domu i jeszcze tutaj. Hah.
- To jest faktycznie wielkie. - stwierdziła, idąc korytarzem.
Raz się może zgubić XD
______
- Znam to. - Westchnęła. Jednak nie wyobrażała sobie życia bez Hira. On jako długowieczny ma przesrane. Odwróciła się w stronę Vi.
What now?
____
Hiro zaczął sobie spacerować.
Nowicjusz
No ok Xd
_
- Ja się z nią kiedyś strasznie kłóciłem. Bilismy się i tak dalej. Ale bardzo ją kocham. Moja siostrzyczka.
Znalazła się na dworze. Widocznie nie ten korytarz. Albo 5 .-. - What the fuck, jak się tu znalazłam?
Nowicjusz
- Ja ją denerwuję. Ale przeszło nam to już. Wyglupiamy się często razem.
-No cóż. -Bosze, gada do siebie. Jak ja xd poszła przed siebie.
- Właściwie to jesteśmy przybranym rodzeństwem. Nasi rodzice pobrali się rok temu, więc wciąż jesteśmy na etapie kłótni. - Wzruszyła ramionami. - Przejdziemy się gdzieś?- Przerwała ciszę.- Cokolwiek, nudzi mi się.
Nowicjusz
-Pewnie. Chodź. -Wstał. 192cm wzrostu. *-* Ja to mu nawet do ramion nie siegam. .-.
Usiadła na ławce. Zimno się zrobiło. Myślała, jak wrócić.
Mam 157cm ;-; - też nie sięgam .-.
______
Wstała. Miała zaledwie 165 cm wzrostu. Azjatyckie korzenie.
- Czuję się mała. Bardzo mała. - Zadarła w górę głowę. Wcześnie nie zwróciła uwagi na jego wzrost.
_____
Uświadomił sobie, ze nie wziął z pokoju fajek, trzeba wracać.
Nowicjusz
- Noo. Moja siostra też jest wysoka. My to mamy po rodzinie. Nie Martw się hahah.
Ale za nic nie wiedziała jak ma to zrobić więc po prostu siedziała na miejscu.
Nowicjusz
- Wybacz. To gdzie idziemy? - zapytał i czekał na jej propozycje bo sam nie był zbyt kreatywny.
- zimno. A tobie nie? - zapytała poniekąd zaczynam się trząść świnie i w sumie gadając z nieznajomym chłopakiem.
Wzruszyła ramionami. - Ja nie prowadzę, zgubię nas.- Powiedziała lekko się rumieniąc ze wstydu.
Super. Świetnie.
____
Był bez bluzy.- Nie. - Nie zastanawiał się długo nad odpowiedzią. - Idę po fajkę.- Powiedział idąc dalej.
Admin. Nowicjusz.
Mel popchnela kevina aby wyszedł. Znaleźli sie na dworze. - jesteś idota- warknela.
----
Zauważył Su - ty! - podbiegł do niej.
Nowicjusz
- Zwiedziłaś już wszystko? Możemy pochodzić tutaj.
- Ssuper. - Mruknęła, widząc chłopaka.
- Raczej byłam zajęta szukaniem drogi powrotnej, a potem ktoś mnie wyśmiał. - Popatrzyła na niego znacząco. - Ok - Dodała po chwili.
Mógłby mówić więcej - było by prościej
Przez chwilę na jej ustach zagościł grymas.
- Wiesz. - Zaczął zatrzymując się.- Weszłabyś do środka.
Nowicjusz
- Oj, no przepraszam. - Zaśmiał się. - No to chodź. Ze mną się nie zgubisz.
- Byle go ominąć. - Nie wiedziała czego ma się spodziewać po Kevinie. Więc nie rwała się do interakcji z nim.
- Może kiedyś ci wybaczę.- Wystawiła mu język i przymrużyła oczy. Zaczęła za nim iść.
Nie do do końca był pewien czy czekać czy nie. Ruszył przed siebie.
Ostatnio edytowany przez Amane (2014-05-07 18:39:17)
Nowicjusz
- Nie kuś dziewczyno, nie kuś.
Wstała i powoli szła. Nie miała przy sobie nic, więc bronić się jakby co mogła wręcz.
Otworzył wrota i przytrzymał je by mogła wejść.
Mimo wolne się uśmiechnęła. Włożyła ręce do kieszeni w jej białej bluzie. - Nie ma tu ogrzewania?
Ostatnio edytowany przez Amane (2014-05-07 19:05:06)
Admin. Nowicjusz.
Spojrzał w jej oczka-sry za tp dziś - podrapal się po głowie - pijany jestem e chuj- zaśmiał się -ale chętnie bym po leżał na twoim łóżku jeszcze raz - zamruczal ; 3
---
Mel przewróciła oczami idiota. Odgarnela włoski I weszła do środka jak zwykle pojęcia nie miała gdzie jest. . Zaczęła się błakać po korytarzach Akademika
Nowicjusz
- Chodź tu maluszku. - Podniósł ją i przytulił, żeby nie było jej tak zimno. - Lepiej?
Odwróciła się do niego. - Masz rację. Jesteś pijany. Ale przynajmniej nie jesteś w moim pokoju, nieproszony. - Wybaczyła mu. Cokolwiek tam miała do niego.
Admin. Nowicjusz.
Fajnie- szepnął. - to cie chętnie odwiedze w nocy - puścił jej kczko i odszedł :3
---
A Mell.. zagubiona. . W myslach plotala się sie po akademiku
Nowicjusz
Vi taki gorący. Xd - Cieszę się, że pomogłem. - Uśmiechnął się.
- Hahah. - Poszła w drugą stronę. I chuj, że było zimno. XD
Admin. Nowicjusz.
Jego oczy odprowadzaly ją dopóki nie zniknęła. Czasami zastanawiał się czy nie popełnił życiowego błędu.
No kurde. . Nie mógł wytrzymać bez seksu... tylko , co jeśli ona się w nim zakocha. .. Kevin jest taki bez uczuciowy. . Co jeśli się dowie kim on naprawdę jest. Scisnal pięści. Kurwa czemu akurat ja
--------
Mel zaledwie co usiadła , to znów wstała. Kiedyś Kevin był inny, teraz się całkowicie zmienił ... tęskniła za swoim bratem.. teraz praktycznie miał na nią wyjebane i puszczał sie z każdą. . Szkoda jej było Su. Rozejrzała się ... nuda, całkowita nuda.
Nowicjusz
Weszła do budynku drugim wejściem. Przeczesała gęste włosy. Szła przez korytarz rozglądając się.
Przymknęła oczy.
Co ja , kurwa, robię?
Zapalił w pokoju - przewietrzy się.
Po kilku minutach z niego wyszedł. Był głody. Bardzo. W stołówce było masę ludzi, duży wybór : A, B, AB, 0. Przy odrobinie szczęścia może na jakiegoś wpadnie.
Nowicjusz
Ja mam 0rh-. Mrr takie speszjal xd
Postawił ją. - Chyba jest ci trochę cieplej. Więc chodźmy. - Uśmiechnął się.
Szła w stronę pokoju. Bo noc innego do roboty nie miała. W sumie.
Szybko odwróciła głowę, żeby nie zobaczył jej rumieńców. - Ok. - Przyśpieszyła kroku.
Szybko zaspokoił swój głód na przypadkowym chłopaku, który jutro nie będzie nic pamiętał. Chwilę potem o mało co nie wpadł na jakąś dziewczynę. To ta od tego pijanego idioty.
Nowicjusz
- Czekaj. Hahah. - Pobiegł w sumie za nią.
Spojrzała na niego. I się uśmiechnęła.